3 d’agost del 2007

Clicks nostrats

Som molts els que a través de la xarxa parlem, expliquem i opinem sobre els nostres estimats clicks. Però som pocs els que ho fem en català. És el cas d'aquesta web, on s'hi pot llegir l'origen i la història dels Playmobil®.

De vegades, algú et comenta que "perquè no fas el blog en castellà, que ho entendrà més gent?". Seguint aquest raonament, totes les webs haurien d'estar escrites en xinès mandarí que, si no vaig errat, és l'idioma més parlat a tot el món.

No aspiro a tenir milers de visites, només pretenc compartir amb qui ho vulgui la meva passió pels clicks (sigui d'on sigui i parli com parli).

Per uns clicks universals!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament no conec cap altre bloc en català que es centri en els clicks. Però la blocosfera catalana està molt viva, es diu que en proporció molt més que el castellà.

Godhay ha dit...

En el nostre cas, Somosclicks, varem començar amb un web en castellà pel fet que molta de la gent que ens coneix és de la resta d'Espanya. Tot i així, ara ja tenim penjat un primer esborrany de la web en català i fins hi tot hem traduit el nom de la nostre associació, Somclicks.
Estic completament d'acord amb el que dieu i animo a que seguiu amb blogs en català... hem de fomentar més la nostre llengua!

Godhay