3 d’agost de 2007

Quin setembre que ens espera!

Se'ns gira feina.

Durant el mes de setembre, i només amb una setmana de diferència, els aficionats als clicks tenim dues cites imprescindibles a Barcelona.

El 15 i el 16 de setembre, a la Facultat de Químiques de la UB, la gent de Playclicks ens preparen la 4a Feria Nacional de Coleccionistas de Playmobil®. Prometen una dotzena de diorames (amb un diorama de 3000 clicks!!!), activitats, tallers i zona de venda.

Una setmana després, el 22 i 23, a les Cotxeres de Sants, Somosclicks ens proposa el Barna Click07 on també hi haurà exposició de diorames, punts de venda i activitats diverses.

Ara ja ho sabeu. No us comprometeu amb res per aquests dos caps de setmana perquè l'agenda està atapeïda.

3 comentaris:

Lupe ha dit...

Molt bó el teu blog. També sóc una fanàtica dels clicks. Saps res de cliks de "colla castellera"?.
Salutacions

Ana Trail ha dit...

Hola Lupe!

Si et serveigen els de la colla d'Esplugues, vaig fer un pilar de 5 amb els clicks i el vaig expossar a la fira de playclicks, la foto en aquesta adreca:
http://www.playclicks.com/playforos/index.php?topic=16392.0
es la que fa 11.

Ardilla... millor dit, Esquirolet, un lloc molt guapo aquest, moltes felicitats.

Un petó i records a les teves dues nenes, ens veiem a Tona ;D

林依晨Amber ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色