3 d’agost de 2007

Clicks nostrats

Som molts els que a través de la xarxa parlem, expliquem i opinem sobre els nostres estimats clicks. Però som pocs els que ho fem en català. És el cas d'aquesta web, on s'hi pot llegir l'origen i la història dels Playmobil®.

De vegades, algú et comenta que "perquè no fas el blog en castellà, que ho entendrà més gent?". Seguint aquest raonament, totes les webs haurien d'estar escrites en xinès mandarí que, si no vaig errat, és l'idioma més parlat a tot el món.

No aspiro a tenir milers de visites, només pretenc compartir amb qui ho vulgui la meva passió pels clicks (sigui d'on sigui i parli com parli).

Per uns clicks universals!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament no conec cap altre bloc en català que es centri en els clicks. Però la blocosfera catalana està molt viva, es diu que en proporció molt més que el castellà.

Godhay ha dit...

En el nostre cas, Somosclicks, varem començar amb un web en castellà pel fet que molta de la gent que ens coneix és de la resta d'Espanya. Tot i així, ara ja tenim penjat un primer esborrany de la web en català i fins hi tot hem traduit el nom de la nostre associació, Somclicks.
Estic completament d'acord amb el que dieu i animo a que seguiu amb blogs en català... hem de fomentar més la nostre llengua!

Godhay

林依晨Amber ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色