4 d’octubre del 2010

Més fotos del Guinness

Per fer-vos una idea més precisa de l'exposició que podeu veure fins el 20 d'octubre a Barbastro podeu admirar aquesta completa Galeria de Fotos en la que fins i tot podeu veure imatges del procés de muntatge.


O bé podeu fer-ho a través d'aquest vídeo, fet a partir de multitud de fotos de cada un dels racons de tots els diorames.


7 comentaris:

xavi ha dit...

Hola, vaig anar-hi aquest diumenge a donar un cop d'ull, hi habia molts de clicks...
Amb màquetes molt expectaculars, però també hi habia coses que no em van agradar, en tot cas repeteixo les felicitats.

Àlex ha dit...

M'atreviria a assegurar que les coses que no et van agradar són les mateixes que canviaria jo...

Però és una exposició col·lectiva i les decisions s'han pres democràticament. I com deia el meu profe de filosofia: "la majoria no sempre té la raó".

nimfa ha dit...

Què és el que no us va agradar?

xavi ha dit...

La majoria sol estar sempre equivocada, però la democràcia real no és qui te mes vots guanya, si no la representació de les propostes segons el % dels vots.

Coses, que no em van agradar:
-El fet d'estar al terra, facilita la tasca per muntar, però deixa moltes coses amagades (exem molt clar una mina al diorama de l'oest, que tenies que estirar-te al terra per veure-ho o inclos escenes que eren dificil de veure degut que edificis tel's tapaven)
-Si no existeix es crea com es pot, no tothom és un Macgyver, però si existeix en Playmobil, per que utilitzar altres coses (exem: hi havia dos drakars que son made in xina, quan ja havien crec que prous drakkars a la taula, o també hi havia un cotxe de col·lecció de metall).
-Diorama de nord contra sud, aqui habia coses super xules, la mega casa victoriana feia goig..però ai...tombar la cantonada, i lo que es veia era tot paper, perdia molt.
-Les batalles donen molt de joc i ajuden a fer grans exercits per sumar al record, però potser massa tema belic, i també hi habia llocs on l'exces de figures feia no veure el conjunt (exem els pirates), i potser m'equivoco, però un dels diorames militars de playmobil tenia ben poca cosa, molta paxoca feia, però no crec que fos un diorama de Playmobil.
-Els visitants som uns bruts, i mirar de fer caure les figures és una .... vaig veure: una caixa de colors, una enganxina, una bossa de patates, etc

xavi ha dit...

I altres coses, però tampoc sóc qui per anar criticant.
Així que pel costat possitiut que quedarà millor gust de boca.
-Diorames amb grans idees i enormes, como podrien ser els dels dracs, la guerra de seccesió, i el victorià.
-Aconseguir un propossit en un grup i portar-lo a terme.
-La il.lusió de fer-ho
-I els somriures que tindran grans i menuts al veure-ho. ;)


(si gairebé he fet una entrada de post)

Àlex ha dit...

Doncs anava equivocat...
Pensava que eren temes menys tècnics i més ideològics (tot i que en el tema bèlic coincidim força).

I és veritat que en aquesta exposició l'objectiu principal era la quantitat, però es va intentar que la posada en escena fos el màxim de bonica possible.
I els que van quedar per posar per manca d'espai....

Totes les crítiques, si són raonades com les teves, han de servir per millorar en futures exposicions ;)

nimfa ha dit...

Gràcies per compartir les teves opinions, Xavi.

Jo no hi podré anar a Barbastro, però així d'entrada puc dir que m'han agradat molt les fotos dels diorames que he vist, excepte que veig també massa exèrcit pel meu gust (a mi m'agrada més el tema city i victorià) i una cosa que no m'agrada massa tampoc és incloure elements que no són playmobil als diorames. Però bé, es nota que hi ha molt d'esforç i il·lusió.

:-)