17 de maig del 2007

Diorames (2)

A la recent creada secció de diorames no hi podien faltar les fotos de l'exposició de Somosclicks a Vallromanes.
Jo hi vaig ser el dissabte i, personalment, els meus muntatges preferits, sense desmerèixer la resta, eren el circ (pel tema), l'assalt al castell (espectacular) i la ciutat medieval (immensa).
Més fotos aquí.

11 de maig del 2007

Pitonissa Click

Salut? Amor? Diners? El futur en general?

El Tarot dels Clicks: Molt millor que les bruixes, vidents i altres frikis que surten de matinada a les televisions.

No esperis més i coneix el què t'espera a la vida!

8 de maig del 2007

Clicks acrobàtics

De tan simple com és resulta genial: ni decorats, ni un argument complex, ni banda sonora espectacular, ni un munt de clicks en escena... Això és animació minimalista!
Amb només un parell de Clicks acròbates els ha quedat una animació de només 9 segons (que es podria titular Blanc sobre blanc)


Clicks solidaris

De cara a la seva recaptació anual per a una bona causa, l'Associació Espanyola contra el càncer ha començat una campanya publicitària on hi apareixen alguns Clicks.
He buscat a la web d'aquesta organització i al YouTube, però no he aconseguit trobar l'spot televisiu ni els anuncis de premsa.
Potser acabaré escanejant un diari i penjaré l'anunci...

P.D. Si algú ho localitza que ho deixi escrit als comentaris. Merci.

4 de maig del 2007

Diorames (1)

Estrenem nova categoria!

Internet és ple de fotografies de diorames de Playmobil ®, com els que us vaig comentar en un post de fa uns dies. La intenció és, de forma dosificada i a mida que els vagi localitzant, anar penjant aquests tipus de muntatges (moltes vegades veritables obres d'art, fetes amb multituds de clicks).
El primer diorama que us proposo és el de Cactus-Town, una ciutat de l'oest americà amb tota mena de detalls.
És interessant, també, com ens mostren el procés de customització d'algunes de les peces, intercalat entre les fotos del diorama.

Clicks i Fotolog (2)

En un post del mes de març ja vaig proposar diferents fotologs dedicats als Clicks. Buscant, buscant... n'he anat descobrint d'altres com The life of Peclick, Martha Play Mobil i Mundo_Playmobil.
També en el Flickr, un altre univers fotogràfic de la xarxa, també s'hi troben espais amb fotografies dels Playmobil ®: Otros mundos i Playmobil en són dos exemples.

1 de maig del 2007

Recordatori

Com ja us vaig avisar, aquest cap de setmana, 5 i 6 de maig, Arriben els Clicks! a Vallromanes de la mà de la gent de Somosclicks.

Ens hi veiem?

El bestiari dels Clicks

M'agraden les webs que concentren tots els seus esforços en només un aspecte concret dels Clicks. (En canvi, en aquest blog vull tocar totes les tecles i queda una macedònia una mica peculiar) És el cas d'Animobil, on trobareu inventariats i retratats tots els animals i bestioles que han anat apareixent a les caixes de Playmobil ®.
També s'inclouen a la llista esquelets, pells, ous i objectes, accessoris per animals, tota la col·lecció de Famílies Conill i una de les meves seccions preferides: els animals customitzats! Hi ha animals reals i també els imaginaris.