29 de març del 2007

Click USB

Molt curiós el bricolatge que ha realitzat aquest geek per convertir un click astronauta en una memòria USB...
Si us hi veieu en cor, va donant totes les instruccions pas a pas per si us en voleu construir un.Un mètode original (i útil) de customitzar els vostres clicks.
Sereu l'enveja de l'oficina...

27 de març del 2007

Col·leccions (3)

Si algú domina el japonès entendrà moltes coses de la pàgina d'aquesta col·lecció. No és el meu cas i m'acontento amb les fotografies.
A part de mostrar-nos tots els seus clicks, podeu descarregar-vos fons d'escriptori i salvapantalles, amb un look força manga-nipó, tot s'ha de dir.

23 de març del 2007

Clicks exposats

Arriben els Clicks!

La gent de Somosclicks està preparant una exposició de clicks pels propers 5 i 6 de maig a Vallromanes (Vallès Oriental).
Trobareu més informació en els links d'aquest post.

15 de març del 2007

Quan els Clicks es queden sols...

Boníssima animació d'uns clicks virtuals, immersos en una batalla a l'estil Matrix, amb la col·laboració especial de la làmpara de Pixar.


Clicks i Fotolog

Segurament coneixeu el Fotolog, una de les pàgines més utilitzades per exposar i compartir les vostres fotos. Hi alguns usuaris que han dedicat el seu fotoblog als Clicks de Playmobil ®.
Alguns exemples: playmobiles, mundo play, una clicka pija, playmobil cli, making of, playmobiloide i el Playmobil Club de Granada.
N'hi ha molts més, però la majoria d'ells tenen molt poques fotografies i no s'actualitzen sovint.

7 de març del 2007

Clicks viatgers

Tens un click turista? Doncs envia les seves fotografies a l'apartat de viatgers de Playmoboard, que tothom sàpiga que bé que s'ho passa quan se'n va de vacances amb tu!

D'acord, és una mica freaky anar de viatge amb un click... Hi ha d'haver gent per tot...

Els millors àlbums de fotos d'aquesta web són els de San Francisco i el de Victoria, British Columbia.

Hi ha altres clicks turistes, però són els que fan viatges virtuals amb el Photoshop: a San Francisco, al Gran Canyon o al Mont Rushmore, per exemple.

Clicks dolços

A la web de Klickyworld hi trobareu l'apartat "Cakeshop", amb una gran mostra de pastissos i dolços variats, tots ells relacionats amb la imatge dels Clicks: castells, l'arca de Noè, el vaixell de càrrega, un pastís de noces...

I de propina: A la mateixa web us podeu descarregar escuts per als vostres clicks vikings. Quan us descarregueu un dels escuts també us estareu descarregant les instruccions (en anglès i en alemany) per editar, imprimir i enganxar les imatges en els vostres escuts. Una manera de customitzar els vostres objectes sense massa enrenou.

4 de març del 2007

Col·leccions (2)

Richard Silvano té una col·lecció de clicks en exposició permanent a casa seva. És increïble com ha aprofitat cada un dels cm quadrats de l'habitació...
Per poder fer el tour que ens proposa només cal que aneu clicant damunt de cada una de les fotografies i sobretot no deixeu de clicar als links que hi ha al capdavall de la pàgina (molt recomanable!).

2 de març del 2007

Click dentista

Ets dels que quan han d'anar al dentista ja tremoles només de pensar-hi? Aleshores potser seria millor que no miressis aquest vídeo: Terror a cal dentista!

(Llàstima que es vegi una mica borrós...)

1 de març del 2007

Click "filòsof"

Mundo Playmobxx, el blog de Facundo GV, té el subtítol de "La vida de un playmobil que postula hipótesis sólo para no contrastarlas".
Hi trobareu reflexions més o menys profundes sobre temes ben diversos: llibres, cinema, política, i la vida en general. La curiositat (i el fet que aparegui aquí) és que moltes vegades il·lustra les seves disertacions amb fotografies dels Clicks de Playmobil ®.
Curiós...

Col·leccions (1)

Inaugurem una secció que espero tingui continuïtat:
Aniré publicant aquí totes aquelles col·leccions particulars que la gent ha penjat a internet.
La primera és aquesta, d'un col·leccionista de l'Argentina, que com ell mateix diu: "¿qué sentido tiene una colección si no se comparte con otros?"
Si algun visitant d'aquest blog ha localitzat alguna col·lecció a la xarxa i ens la vol fer conèixer us convido a escriure-la en els comentaris i, en breu, li dedicaré un post.

Clicks de gresca

Durant l'any 2006 almenys dues de les festes universitàries celebrades a Vic (Osona) van utilitzar la imatge dels clicks per il·lustrar els seus cartells i octavetes publicitàries. En aquest cas, eren modificacions de la imatge original, adaptant els personatges a les circumstàncies de nocturnitat i rauxa.

Aquí podeu veure l'altra imatge.